Le Tuputupu ae o le Alamanuia a LoRa ma Lona Aafiaga i Vaega

lora

A o matou faʻatautaia le faʻafanua faʻatekonolosi o le 2024, o loʻo tu le LoRa (Long Range) o se faʻailoga o mea fou, faʻatasi ai ma lona Low Power, Wide Area Network (LPWAN) tekonolosi o loʻo faʻaauau pea ona faia ni laa taua. O le maketi LoRa ma LoRaWAN IoT, ua fuafua e $ 5.7 piliona i le 2024, e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 119.5 piliona i le 2034, faʻateleina i le CAGR o le 35.6% mai le 2024 i le 2034.

Avetaavale o le Faatupulaia o Maketi

O le tuputupu a'e o le alamanuia LoRa o lo'o fa'atupuina e le tele o mea taua. O loʻo faʻateleina le manaʻoga mo fesoʻotaʻiga IoT malupuipuia ma tumaʻoti, faʻatasi ai ma LoRa faʻamatalaga faʻamalamalamaga malosi i luma. O lona fa'aogaina i alamanuia IoT talosaga o lo'o fa'alauteleina, fa'amalieina faiga i le gaosiga, logistics, ma le fa'atonuina o filifili. O le mana'omia o feso'ota'iga taugofie, mamao i laufanua lu'itau o lo'o fa'aosoina ai le fa'aaogaina o LoRa, lea e fa'aletonu ai feso'ota'iga masani. E le gata i lea, o le faʻamamafa i luga o fesoʻotaʻiga ma faʻataʻitaʻiga i le IoT ecosystem o loʻo faʻamalosia ai le talosaga a LoRa, e mafai ai ona tuʻufaʻatasia le faʻaogaina i masini ma fesoʻotaʻiga.

Aafiaga i Vaega Eseese

Ole a'afiaga ole fa'atupulaia ole maketi a LoRaWAN e lautele ma loloto. I fuafuaga a le taulaga atamai, LoRa ma LoRaWAN o loʻo faʻamalosia le siakiina o aseta lelei, faʻaleleia le vaʻaia o galuega. O le tekinolosi e faafaigofie ai le mataituina mamao o mita aoga, faʻaleleia le puleaina o punaoa. LoRaWAN feso'ota'iga e lagolagoina le mata'ituina o le si'osi'omaga i taimi moni, fesoasoani i le pulea o le filogia ma taumafaiga fa'asao. O loʻo faʻateleina le faʻaaogaina o masini fale atamai, faʻaaogaina LoRa mo fesoʻotaʻiga lemu ma masini, faʻaleleia le faʻaogaina ma le malosi o le malosi. E le gata i lea, LoRa ma LoRaWAN o loʻo faʻatagaina le mataʻituina o maʻi mamao ma le siakiina o aseta tau soifua maloloina, faʻaleleia le tausiga o maʻi ma le faʻaogaina lelei i falemaʻi.

Malamalamaga Maketi Fa'aitulagi

I luga o le tulaga faʻaitulagi, o Korea i Saute o loʻo taʻitaʻia le totogi ma se CAGR fuafuaina o le 37.1% seʻia oʻo i le 2034, faʻamalosia e ana atinaʻe faʻatekonolosi faʻapitoa ma se aganuu o mea fou. O Iapani ma Saina e mulimulitaia, faatasi ai ma CAGR o le 36.9% ma le 35.8% i le faasologa, e faʻaalia ai a latou matafaioi taua i le faʻatulagaina o le maketi LoRa ma LoRaWAN IoT. O le United Kingdom ma le Iunaite Setete o loʻo faʻaalia foi le malosi o maketi i le 36.8% ma le 35.9% CAGR, faʻaalia ai la latou tautinoga i le IoT fou ma suiga numera.

Lu'itau ma Fa'afanua Tauvaga

E ui lava i le faʻamoemoeina o le vaʻaiga, o loʻo feagai le pisinisi a LoRa ma faʻafitauli e pei o le faʻaogaina o alaleo ona o le faʻateleina o le faʻaogaina o le IoT, e ono aʻafia ai le faʻaogaina o fesoʻotaiga ma le faʻamaoni. O mea fa'alesiosiomaga ma fa'alavelave fa'aeletonika e mafai ona fa'alavelaveina fa'ailoga LoRa, e a'afia ai feso'ota'iga ma le fa'amaoni. O le fa'avasegaina o feso'ota'iga LoRaWAN e fa'aogaina ai le fa'atupulaia o numera o masini ma fa'aoga e mana'omia ai le fa'aeteete o fuafuaga ma atina'e tetele. O fa'amata'u a le Cybersecurity e fa'amata'u tele fo'i, e mana'omia ai ni faiga fa'amautu malosi ma fa'ailoga fa'ailoga.

I le tulaga faʻatauvaʻa, o kamupani e pei o Semtech Corporation, Senet, Inc., ma Actility o loʻo taʻitaʻia le ala i fesoʻotaʻiga malosi ma faʻavae faʻavae. O faiga faʻapaʻaga ma faʻagasologa faʻatekonolosi o loʻo faʻateleina le tuputupu aʻe o maketi ma faʻaleleia le faʻafouina, aʻo taumafai kamupani e faʻaleleia le felagolagomaʻi, saogalemu, ma le faʻatinoga.

Fa'ai'uga

O le tuputupu aʻe o pisinisi a LoRa o se faʻamaoniga i lona gafatia e faʻafetaui ai manaʻoga faʻaleleia o fesoʻotaʻiga IoT. A o tatou agai i luma, o le gafatia mo le tuputupu ae ma le suiga i le maketi LoRa ma LoRaWAN IoT e matua tele lava, faatasi ai ma se CAGR o le 35.6% se'ia o'o i le 2034. E tatau i pisinisi ma malo ona nofo malamalama ma fetuutuunai e faʻaogaina avanoa o loʻo tuʻuina mai e lenei tekinolosi. O le LoRa alamanuia e le na'o se vaega o le IoT fa'anatura; o se malosiaga fa'aoso, fa'atulagaina le auala tatou te fa'afeso'ota'i ai, mata'ituina, ma pulea lo tatou lalolagi i le vaitau fa'atekinolosi .


Taimi meli: Aug-30-2024
WhatsApp Online Chat!