Aisea e oomi ai e tagata o latou faiʻai e ulufale i luga o le maketi Cat.1 ae foliga mai e faigata ona maua se tupe?

I totonu o le maketi IoT feaveai atoa, "tau maualalo", "involution", "maualalo tulaga tau tomai faapitoa" ma isi upu avea pisinisi module e le mafai ona aveesea le sipela, le NB-IoT muamua, le LTE Cat.1 bis oi ai nei.E ui lava o lenei tulaga e masani ona taulai atu i le sootaga module, ae o se matasele, o le module "tau maualalo" o le a i ai foi se aafiaga i luga o le sootaga chip, LTE Cat.1 bis module tupe mama avanoa compression o le a faamalosia LTE Cat.1 bis chip atili. fa'aitiitiga tau.

I lea tulaga, o loʻo i ai pea nisi o atinaʻe chip o loʻo ulufale atu i le maketi ma le isi, lea o le a oʻo atu ai i le faʻateleina o le tauvaga.

Muamua lava, o le tele o avanoa maketi ua tosina mai ai le faʻatulagaina o le tele o kamupani gaosi mea tau fesoʻotaʻiga, ma o le maketi e matua tele lava e tusa lava pe maualalo le fua, e le laʻititi lona tele.

I se tulaga patino, o le atinaʻe o le LTE Cat.1 bis chip ma le LTE Cat.1 bis module e mafai ona tausia le itu lava e tasi, ae o loʻo i ai se eseesega taimi, o lea o le tulaga o le utaina ma le masani o le LTE Cat.1 bis chip i totonu. o nei tausaga e mafai ona faʻatatau i le LTE Cat.1 bis module.

E tusa ai ma suʻesuʻega ma faʻamaumauga a le AIoT Research Institute, o uta o LTE Cat.1 bis modules i nai tausaga ua tuanaʻi o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo (o se numera laʻititi o modules na lafoina i le vaitau muamua o le tele o le LTE Cat.1 modules) .

E mafai ona va'aia o le aofa'i o uta o tupe meataalo LTE Cat.1 bis e mafai ona fa'atumauina vave le fa'atupulaia i nai tausaga o lumana'i.I lalo o lenei tulaga, e tusa lava pe laʻititi le maketi o pisinisi chip, mo pisinisi o loʻo ulufale i le maketi i le taimi nei ma mafai ona faoa le maketi, e le tatau ona faʻatauvaʻaina a latou uta.

Lona lua, o le Initaneti feaveaʻi o mea i luga o le filifili o fesoʻotaʻiga atinaʻe e faʻaleleia, e mafai ona itiiti le atinaʻeina o tekinolosi, tagata fou e filifili e sili atu.

E pei ona tatou iloa uma, o fesoʻotaʻiga telefoni feaveaʻi e masani lava o se augatupulaga e faʻafouina ma suia, mai le tulaga o loʻo i ai nei ma le atinaʻe, 2G / 3G faʻafeiloaʻi litaea, NB-IoT, LTE Cat.4 ma isi mamanu faʻatauvaga o loʻo faʻamoemoeina, o nei maketi. e masani lava e leai se mana'oga e ulufale ai.Ona, pau lava le avanoa avanoa o le 5G, Redcap, ma le LTE Cat.1 bis.

Mo kamupani e fia ulufale i le maketi IoT telefoni feaveaʻi, o le tele oi latou o kamupani fou na faʻatuina i le tasi pe lua tausaga talu ai, faʻatusatusa i faʻatauga telefoni feaveaʻi poʻo kamupani o loʻo tauivi i le fanua mo le tele o tausaga, latou te le faia. maua se avanoa i tulaga o tekinolosi ma tupe faavae, ae o le 5G tekinolosi tulaga maualuga, ma o le uluai tupe teufaafaigaluega i le R & D e sili atu foi, o lea e sili atu ona talafeagai le filifilia o le LTE Cat.1 bis e avea o se mea e sili atu.

Ma le mea mulimuli, o le faʻatinoga e le o se faʻafitauli, tau maualalo mo le maketi.

LTE Cat.1 bis chip e mafai ona fa'amalieina le tele o mana'oga o talosaga tau alamanuia IoT.Ona o le manino o tuaoi o manaʻoga o pisinisi eseese, mai le lavelave o mamanu mamanu, faʻamautu polokalama, faigofie faʻamau, pulea tau ma isi iloiloga, e mafai e kamupani vaʻa ona faʻatulagaina se tuʻufaʻatasiga o foliga eseese e fetaui ma manaʻoga o vaaiga eseese IoT.

Mo le tele o talosaga IoT, o manaʻoga mo le faʻatinoga o oloa e le maualuga, naʻo le faʻamalieina o manaʻoga masani.O le mea lea, o le tauvaga autu o loʻo i ai nei o loʻo taoto i le tau, lelei, pe afai e naunau kamupani e maua ni tupe mama e faoa ai le maketi.

E tusa ai ma faʻamatalaga o lenei tausaga, o le Zilight Zhanrui o loʻo faʻatau atu i lalo ifo o le tausaga talu ai, e tusa ma le 40 miliona fasi pepa;ASR faavae ma le tausaga talu ai e tutusa lava, e tausia 55 miliona fasi uta.Ma fa'agasolo atu uta feso'ota'iga autu i le fa'atupula'ia vave o lenei tausaga, o uta fa'aletausaga e fa'amoemoe e o'o atu i le 50 miliona fasipepa, pe fa'amata'u ai le fa'asologa o le "double oligopoly".I le faaopoopo atu i nei tolu, o kamupani chip autu e pei o tekinolosi faamatalaga autu apaau, poto o le saogalemu, autu siitia tekinolosi, o le a muamua ausia le miliona uta i lenei tausaga, o le aofaʻi o uta a nei kamupani e tusa ma le 5 miliona fasi pepa.

O loʻo faʻamoemoeina mai le 2023 i le 2024, o le faʻaogaina o le LTE Cat.1 bis o le a toe faʻaauau le tuputupu aʻe maualuga, aemaise lava e sui ai le maketi o oloa a le 2G, faʻapea foʻi ma le faʻaosofia o le maketi fou fou, ma o le a tele atu masini feaveaʻi. pisinisi e auai i ai.

 


Taimi meli: Iul-13-2023
WhatsApp Online Chat!