7 Fa'asologa Fa'afou e Fa'aalia ai le Lumana'i o le UWB Alamanuia

I le tausaga talu ai poʻo le lua, UWB tekinolosi ua atiaʻe mai se tekinolosi faʻapitoa e le iloa i se maketi vevela tele, ma e toʻatele tagata e mananaʻo e lolovaia i lenei fanua ina ia mafai ona faʻasoa se fasi keke maketi.

Ae o le a le tulaga o le maketi UWB?O a faiga fou o loʻo faʻaalia i le alamanuia?

Tulaga 1: UWB Solution Vendor o loʻo vaʻavaʻai i nisi faʻamatalaga Tekonolosi

Pe a faʻatusatusa i le lua tausaga talu ai, na matou iloa ai o le tele o gaosiga o fofo UWB e le gata o loʻo taulaʻi i luga o tekinolosi UWB, ae faʻapea foʻi ona sili atu faʻaagaaga faʻapitoa, e pei ole Bluetooth AoA poʻo isi fofo faʻatekonolosi fesoʻotaiga.

Ona o le polokalame, o lenei sootaga e fesoʻotaʻi vavalalata ma le itu faʻaoga, o le tele o taimi o fofo a le kamupani e faʻavae i luga o manaʻoga o tagata faʻaoga e atiaʻe, i faʻamatalaga moni, o le a mautinoa lava le feagai ma nisi e le mafai ona foia le faʻaaogaina o manaoga UWB, manaʻomia le faʻaogaina i isi metotia. , o lea o le polokalame o le potu o pisinisi tekonolosi e faʻavae i luga o ona lelei, le atinaʻeina o isi pisinisi.

Tulaga 2: O le Pisinisi Pisinisi a le UWB o loʻo faasolosolo malie ona faʻaeseese

I le tasi itu o le faia lea o le toesea, ina ia sili atu ona faʻamaonia le oloa;I le tasi itu, matou te faia faʻaopoopoga e faʻafaigofie ai le fofo.

I ni nai tausaga talu ai, na faia ai e le au faʻatau fofo UWB nofoaga autu o UWB, faʻailoga, polokalama faakomepiuta ma isi oloa e fesoʻotaʻi ma le UWB, ae o le taimi nei, ua amata ona vaeluaina le pisinisi.

I le tasi itu, e faia ai le toese ina ia sili atu ona faʻamaonia oloa poʻo polokalame.Mo se faʻataʻitaʻiga, i faʻataʻitaʻiga o le b-end e pei o faleoloa, falemaʻi ma koale, o le tele o atinaʻe e tuʻuina atu se oloa faʻatulagaina faʻapitoa, lea e sili atu ona talia e tagata faʻatau.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o atinaʻe o loʻo taumafai foi e faʻamalieina laasaga faʻapipiʻi o oloa, faʻaitiitia le faʻaogaina o le faʻaoga, ma faʻatagaina tagata faʻaoga e faʻapipiʻi na o latou nofoaga autu UWB, o se ituaiga faʻasalalauga.

E tele mea lelei e fa'ata'atia ai.Mo latou lava fofo fofo, e mafai ona faʻaitiitia le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina ma le faʻapipiʻiina, ma faʻapea foʻi ona faʻaaogaina oloa.Mo tagata faʻaoga (e masani ona tuʻufaʻatasia), e mafai ona latou faia ni galuega faʻapitoa maualuga e faʻavae i luga o lo latou malamalama i le alamanuia.

I le isi itu, na matou iloa foi o nisi pisinisi e filifili e fai faʻaopoopoga.I le faaopoopo atu i le tuʻuina atu o meafaigaluega ma polokalama faakomepiuta UWB, o le a latou faia foʻi nisi faʻasalalauga faʻavae e faʻatatau i manaʻoga o tagata faʻaoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se fale gaosimea, faʻaopoopo i manaʻoga o le faʻatulagaina, e tele foi manaʻoga e pei o le mataʻituina o ata vitio, suʻesuʻega o le vevela ma le susu, faʻaogaina o le kesi ma isi.UWB solution o le a faʻaaogaina lenei poloketi atoa.

O faʻamanuiaga o lenei faiga o le maualuga o tupe maua mo kamupani fofo UWB ma sili atu le fesoʻotaʻi ma tagata faʻatau.

Tulaga 3: E tele ma sili atu le tele o UWB Chips, ae o lo latou avanoa autu o loʻo i totonu o le maketi masini atamai.

Mo kamupani vaʻa UWB, e mafai ona vaevaeina le maketi taulaʻi i ni vaega se tolu, e taʻua o B-end IoT maketi, maketi telefoni feaveaʻi ma maketi masini atamai.I le lua tausaga talu ai, o le tele ma le tele o pisinisi UWB i totonu o le atunuʻu, o le faʻatauga sili ona tele o tupe meataalo a le atunuʻu e taugofie.

I luga ole maketi B-end, o le a iloa e le au fai chips le va o maketi C-end, toe faʻamalamalamaina se vaʻa, ae o le maketi B vaʻa uta e le tele, o nisi modules o tagata faʻatau chip o le a tuʻuina atu oloa e sili atu le tau, ma le itu B oloa mo chip. tau maaleale e maualalo, e sili atu foi le gauai atu i le mautu ma le faatinoga, o le tele o taimi latou te le suia meataalo ona o latou taugofie.

Ae ui i lea, i le maketi telefoni feaveaʻi, ona o le tele o le voluma ma le maualuga o le faʻatinoga o manaʻoga, o le tele o gaosiga o chip ma faʻamaonia oloa e masani ona ave i ai le faamuamua.O le mea lea, o le avanoa sili mo tagata gaosi oloa UWB i totonu o le maketi o masini atamai, ona o le tele o le voluma ma le maualuga o le tau o le maketi o masini atamai, o tupe meataalo a le atunuʻu e sili ona aoga.

Fa'asologa 4: Ole a Fa'atuputeleina Fa'atuputeleina 'oloa “UWB+X” tele

Po o le a lava le manaʻoga o le B end poʻo le C end, e faigata ona faʻamalieina le manaʻoga naʻo le faʻaaogaina o tekonolosi UWB i le tele o tulaga.O le mea lea, o le tele ma sili atu "UWB + X" oloa tele-mode o le a faʻaalia i le maketi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fofo e faʻavae i luga o le UWB positioning + sensor e mafai ona mataʻituina tagata feaveaʻi poʻo mea faitino i le taimi moni e faʻavae i luga o faʻamatalaga faʻamatalaga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Apple's Airtag o se fofo e faʻavae ile Bluetooth + UWB.UWB e faʻaaogaina mo le faʻatulagaina saʻo ma le vaʻaia, ma o le Bluetooth e faʻaaogaina mo le fafagu faʻasalalau.

Tulaga 5: Atina'e UWB Mega-poloketi ua fa'atuputeleina ma tetele

I le lua tausaga talu ai, ina ua matou maua suʻesuʻega o le UWB miliona-tala poloketi e itiiti, ma e mafai ona ausia le lima miliona tulaga o se luʻitau, i le suʻesuʻega o lenei tausaga, na matou iloa ai le faʻatupulaia o le miliona-tala poloketi, o le fuafuaga sili atu, uma. tausaga o loʻo i ai se numera patino o le miliona o poloketi, e oʻo lava i le galuega na amata ona faʻaalia.

I le tasi itu, o le tau o le UWB ua sili atu ona iloa e tagata faʻaoga.I le isi itu, o le tau o le UWB solution ua faʻaititia, lea e faʻateleina ai le taliaina o tagata faʻatau.

Fa'asologa 6: Fa'ailoga Fa'avae i luga ole UWB ua Fa'ateleina le Ta'uta'ua

I le suʻesuʻega lata mai, na matou iloa ai o loʻo i ai nisi UWB faʻavae Beacon polokalame i le maketi, e tutusa ma polokalame Bluetooth Beacon.O le nofoaga autu o le UWB e mama ma faʻasalalau, ina ia faʻaitiitia le tau o le nofoaga autu ma faʻafaigofie ona tuʻuina atu, aʻo manaʻomia e le faʻailoga le mana maualuga.I le poloketi, Afai o le numera o nofoaga autu e sili atu nai lo le numera o pine, o lenei auala e mafai ona taugofie.

Tulaga 7: UWB Enterprises o loʻo maua le tele ma sili atu le faʻalauiloaina o tupe faavae

I tausaga talu ai nei, sa i ai le tele o tupe teufaafaigaluega ma faʻatupeina mea na tutupu i le UWB liʻo.O le mea moni, o le mea e sili ona taua o loʻo i le tulaga o le chip, aua o le chip o le amataga lea o le pisinisi, ma faʻatasi ai ma le pisinisi vevela vevela o loʻo i ai nei, e faʻalauiloaina saʻo ai le tele o tupe teufaafaigaluega ma faʻatupeina mea i totonu o le fanua chip.

O lo'o tu'uina atu fofo fa'apitoa i le B-end o lo'o iai fo'i le tele o tupe fa'afaigaluega ma fa'atupe.O loʻo faʻapipiʻi loloto i latou i se vaega faapitoa o le fanua B-end ma ua fausia ai se tulaga maualuga o maketi, lea o le a sili atu ona lauiloa i maketi tetele.E ui o le maketi C-end, lea o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe, o le a avea foi ma taulaiga o maketi tetele i le lumanaʻi.


Taimi meli: Nov-16-2021
WhatsApp Online Chat!