Saina ZigBee Key Fob KF 205

E mafai ona e fa'aaulima mamao ma fa'a'a'upega le faiga i le oomi o se ki.Tofi se tagata fa'aoga i taulima ta'itasi e va'ai po'o ai na fa'aauupegaina ma fa'a'upegaina lau masini.O le mamao maualuga mai le faitotoa e 100 futu.Fa'afaigofie ona fa'afeso'ota'i le filifili ki fou ma le faiga.
Liliu le faamau lona 4 i se faʻalavelave faʻafuaseʻi.I le taimi nei ma le faʻafouina fou o le firmware, o lenei ki o le a faʻaalia i luga o le HomeKit ma faʻaoga faʻatasi ma se lolomi umi e faʻaalia ai vaaiga poʻo gaioiga otometi.
Asiasiga le tumau i tuaoi, konekarate, tausitama, ma isi. O le fa'aauupegaina ma le fa'agata o lau masini i so'o se taimi ma so'o se mea e maua ai le fa'aogagofie.
Apple Inc. po'o so'o se lala e feso'ota'i ma Apple e le fa'atasi pe fa'amaonia le HomeKit News i so'o se auala.
O ata uma, vitio ma logos o puletaofia a latou tagata e ona, ma o lenei 'upega tafaʻilagi e le o fai mai ai le pule poʻo le puletaofia o mea o loʻo i luga.Afai e te manatu o lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai mea e solia ai soʻo se puletaofia, faʻamolemole logo mai e ala i la matou itulau faʻafesoʻotaʻi ma o le a matou fiafia e aveese soʻo se mataupu faʻafitauli.
Soʻo se faʻamatalaga e uiga i oloa o loʻo lisiina i luga o lenei upega tafaʻilagi e aoina i le faʻamaoni.Ae ui i lea, o faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma i latou atonu e le 100% saʻo, aua matou te faʻalagolago lava i faʻamatalaga e mafai ona matou aoina mai le kamupani lava ia poʻo le tufatufaina atu o loʻo faʻatauina nei oloa, o lea e le o matou tali atu mo soʻo se mea le saʻo e mafua mai i lenei mea.Tiute mo faʻapogai o loʻo i luga poʻo soʻo se suiga mulimuli ane matou te le o iloa.
So'o se manatu o lo'o fa'aalia i luga o lenei 'upega tafa'ilagi e matou tagata fai sao e le fa'atusalia manatu o lē e ona le upega tafa'ilagi.
O loʻo matou suʻeina pea i latou e fiafia i le HomeKit e manaʻo i aisiaki atuo oloa latou te umia ma maua manatu i luga o tatouupegatafa'ilagi.


Taimi meli: Ian-08-2021
WhatsApp Online Chat!