Kamupani IoT, amata fai pisinisi i le Fa'amatalaga Fa'atekonolosi Application Innovation Industry.

I tausaga talu ai nei, o loʻo i ai se faʻaletonu o le tamaoaiga.E le gata i Saina, ae o aso nei o pisinisi uma i le lalolagi o loʻo feagai ma lenei faʻafitauli.O le pisinisi faatekonolosi, lea ua faʻateleina mo le luasefulu tausaga talu ai, ua amata foʻi ona vaʻaia tagata e le o faʻaaluina tupe, tupe faavae e le o faʻafaigaluegaina tupe, ma kamupani faʻateʻaina tagata faigaluega.

O faʻafitauli tau tamaoaiga o loʻo faʻaalia foi i le maketi a le IoT, e aofia ai le "taumalulu eletise eletise" i le C-itu, le leai o se manaʻoga ma le tuʻuina atu o oloa, ma le leai o se faʻafouga i mea e aofia ai ma auaunaga.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le faʻasolosolo tuga, tele kamupani o loʻo suia o latou manatu e suʻe maketi mai pito B ma G.

I le taimi lava e tasi, o le setete, ina ia faʻateleina manaoga i totonu o le atunuʻu ma faʻaosofia le atinaʻeina o le tamaoaiga, ua amata foi ona faʻateleina le paketi a le malo, e aofia ai le faatosinaina ma le faʻatinoina o pisinisi, ma le faʻalauteleina o le gafatia o le faʻatau ma le tauofoga o poloketi.Ma i totonu ia i latou, Cintron o se autu autu.O loʻo malamalama o le IT faʻatauga o le Cintron i le 2022 e oʻo atu i le 460 piliona yuan, tufatufaina i aʻoaʻoga, fomaʻi, felauaiga, malo, ala o faasalalauga, suʻesuʻega faasaienisi ma isi pisinisi.

I le tepa muamua, i totonu o nei pisinisi, e le o mea uma ea o latou meafaigaluega ma masini komepiuta e fesoʻotaʻi ma IoT?Afai o lea, pe o le a fiafia le fatuina o tusi i luga o le Initaneti o Mea, ma o ai o le a pa'ū i le 2023 le tele o galuega o le fatuina o tusi ma le tele o faʻatauga?

 

O le Pa'u o le Tamaoaiga ua Fa'asalaina ai Lona Atina'e

Ina ia malamalama i le taua o Xinchuang ma IoT, o le laasaga muamua o le malamalama pe aisea ua avea ai Xinchuang ma tulaga sili i le lumanaʻi.

Muamua lava, Xinchuang, le fa'amatalaga fa'atekonolosi fa'aoga fa'afouga pisinisi, e fa'atatau i le fa'atūina o le fa'ata'ita'iga fa'avae fa'avae a Saina ma tulaga fa'avae e fausia ai lona lava si'osi'omaga.I se faaupuga faigofie, o le faʻaogaina atoa o suʻesuʻega faasaienisi ma tekonolosi ma atinaʻe faʻapea foʻi ma polokalama faakomepiuta ma meafaigaluega, mai tupe meataalo autu, meafaigaluega faʻavae, faiga faʻaogaina, middleware, faʻamaumauga faʻamaumauga ma isi matāʻupu e ausia ai suiga i totonu o le atunuʻu.

Ae mo Xinchuang, o loʻo i ai se mea taua tele i tua atu o lona atinaʻe - o le paʻu o le tamaoaiga.

A’o le mafua’aga ua o’o ai le tatou atunu’u i le pa’u o le tamaoaiga, o mafua’aga ua vaevaeina i vaega e lua: totonu ma fafo.

itu mai fafo:

1. Teena e nisi o atunuu fai tupe

Saina, lea na tupu aʻe e ala i le faʻalauteleina o le tamaoaiga saoloto, o le mea moni e matua ese lava mai atunuʻu kapitalista i tulaga tau tamaoaiga ma filosofia faaupufai.Ae o le tele o le tuputupu aʻe o Saina, o le sili atu ona manino o le luʻitau i le faʻatonuga faʻapitoa a le kapitalista.

2. Fa'aitiitia oloa auina atu i fafo ma le fa'atauva'a

O le tele o gaioiga a Amerika (e pei o le chip bill) ua mafua ai ona faʻavaivaia sootaga o le tamaoaiga o Saina ma le tele o atunuʻu atiaʻe ma latou tolauapiga, lea ua le toe sailia ai le galulue faʻatasi o le tamaoaiga ma Saina, ma faʻafuaseʻi ona faʻaitiitia le maketi i fafo a Saina.

Mafuaaga i totonu:

1. Fa'aletonu le malosi o le taumafaina a le atunu'u

O le tele o tagata i Saina e le lava le saogalemu ma tupe maua, maualalo le malosi faʻaalu, ma e leʻi faʻaleleia a latou manatu faʻatau.Ma, o le mea moni, o le amataga o le atinaʻe a Saina o loʻo faʻalagolago pea i fale faʻatau ma tupe faʻaalu a le malo i le faʻatauina o le taumafaina ma le gaosiga.

2. Leai se mea fou i tekinolosi

I aso ua tuanaʻi, e tele lava ina faʻalagolago Saina i faʻataʻitaʻiga ma le puʻeina i le matata o tekinolosi, ma leai se mea fou i luga ole Initaneti ma oloa atamai.I le isi itu, e faigata ona fatuina oloa faʻapisinisi e faʻavae i luga o tekinolosi o loʻo i ai nei, lea e faigata ai ona iloa.

I le aotelega, mai le tulaga faʻavaomalo, atonu o le a le ulufale Saina i le tolauapiga a atunuʻu faʻapitoa ona o le eseese o filosofia faʻapolokiki ma tamaoaiga.Mai le manatu o Saina, e talanoa e uiga i le "manuia numera" ma atiina ae Saina faasaienisi ma tekinolosi, o le galuega sili ona faanatinati o le faalautele atu i totonu o le sapalai ma manaoga, e faaopoopo atu i mea fou, ma fausia lona lava tekinolosi ecology.

O le mea lea, e mafai ona aoteleina le mea o loʻo i luga e faapea: o le tele o le tamaoaiga e alu i lalo, o le sili atu ona faanatinati le atinaʻeina o Cintron.

Fa'amatalaga Tekonolosi Talosaga Fa'afouga poloketi e toetoe lava a feso'ota'i uma i le Initaneti o Mea

O faʻamaumauga faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai i le 2022, o le faʻatauga a le atunuʻu IT e tusa ma le 460 piliona yuan, o le aofaʻi o faʻatauga manuia i luga o le 82,500 poloketi, o le aofaʻi o le sili atu i le 34,500 tagata faʻatau na manumalo i le faʻatauga.

Aemaise lava, o faʻatauga e aofia ai aʻoaʻoga, fomaʻi, felauaiga, malo, ala o faasalalauga, suʻesuʻega faʻasaienisi ma isi pisinisi, o aʻoaʻoga ma suʻesuʻega faasaienisi e sili ona manaʻomia.E tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai, faʻamatalaga tekonolosi meafaigaluega, ofisa ofisa ma fesoʻotaʻiga meafaigaluega o meafaigaluega autu ia na maua i le 2022, ae i tulaga o faʻavae ma auaunaga, o le faʻatauga o auaunaga e pei o le cloud computing services, software development services, information system operation. ma le tausiga e 41.33%.I tulaga tau fefaʻatauaʻiga, o loʻo i ai le 56 o poloketi o loʻo i luga i luga ole 100 miliona yuan, ma e tusa ma le 1,500 o le 10 miliona tulaga.

Fa'amavae i lalo i poloketi, fa'agaioiga faufale a le malo ma le tausiga, fa'avae numera, fa'a-e-government platform, fa'avae polokalama faakomepiuta, ma isi.

E le gata i lea, e tusa ai ma le "2 + 8" faiga a le atunuu ("2" e faasino i le pati ma le malo, ma le "8" e faasino i pisinisi e valu e fesootai ma le soifuaga o tagata: tupe, eletise, fesootaiga, suauu, felauaiga. , aʻoaʻoga, fomaʻi ma aerospace), Felauaiga, aʻoaʻoga, fomaʻi ma le vaʻalele), o le tele o maketi o pisinisi taʻitasi i luga o le laina faʻatasi ma le autu o Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga e matua ese lava.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga e mafai ona taʻua uma o poloketi IoT i se tulaga faʻapitoa, aua o faʻaleleia uma mai faiga i masini ma polokalama ma faʻavae.

I aso nei, i lalo o le talaaga o le atamai, Cintron o le a aumaia le tele o poloketi mo kamupani IoT.

Fa'ai'uga

O le paʻu o le tamaoaiga, i se tulaga patino, na faʻamalosia ai le atinaʻeina o isi fale i Saina, ma, e pei ona mafai ona vaʻaia i uiga o le Iunaite Setete, faʻaopoopo i le le manaʻo ia Saina e avea ma "pule", o Saina e matua ese lava. mai atunuu kapitalista masani e tusa ai ma le atinaʻe faʻataʻitaʻiga, ma talu ai e le mafai ona nofo i le tolauapiga e tasi, o le fausiaina o lona lava siʻosiʻomaga e faʻamalosia ai le tuʻuina atu i totonu ma le manaʻoga o le fofo sili lea.

A'o fa'atupula'ia le tele o galuega fa'atino a le CCT, e to'atele tagata o le a latou iloa o le poloketi mai le faiga i masini ma polokalama ma fa'avae o le IoT project.A amata ona atinaʻe e le tele o itumalo, taulaga ma itumalo le CCT, e tele atu kamupani IoT o le a ulufale i le maketi ma lafo le mamalu o le CCT i Saina!


Taimi meli: Apr-07-2023
WhatsApp Online Chat!