O le tietie i luga o le carbon express, o le Initaneti o Mea o le a toe faia se isi tautotogo!

1

Carbon Emission Reduction Intelligent IOT fesoasoani e faʻaitiitia le malosi ma faʻateleina le lelei

1. Pulea atamai e faʻaitiitia ai le taumafaina ma faʻateleina le lelei

A oʻo mai i le IOT, e faigofie ona faʻafesoʻotaʻi le upu "IOT" i le igoa ma le ata atamai o fesoʻotaʻiga o mea uma, ae tatou te le amanaiaina le lagona o le pulea i tua o le fesoʻotaʻiga o mea uma, o le tulaga ese lea o le IOT ma le Initaneti. ona o mea eseese feso'ota'iga.O le tulaga ese lea o le Initaneti o Mea ma le Initaneti ona o le eseesega i mea e fesoʻotaʻi.

Faʻavae i luga o lenei mea, ona matou tatalaina lea o le manatu o le ausiaina o le faʻaitiitia o tau ma le lelei i le gaosiga ma le faʻaogaina e ala i le pulea atamai o mea / vaega o le gaosiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o le IoT i totonu o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le eletise e mafai ona fesoasoani i tagata faʻapipiʻi e sili atu le pulea lelei o le eletise ma le tufatufaina atu ma faʻaleleia le lelei o le eletise.E ala i masini ma mita atamai e aoina ai faʻamatalaga i vaega eseese, faʻatasi ai ma le atamai faʻapitoa, suʻesuʻega faʻamaumauga tetele e tuʻuina atu ai fautuaga sili ona lelei le faʻaaogaina o le eletise, e mafai ona faʻasaoina le 16% o le isi eletise e sosoo ai.

I le tulaga o pisinisi IoT, ave Sany's "No. 18 plant" e fai ma faʻataʻitaʻiga, i le nofoaga lava e tasi o gaosiga, o le gafatia o le Numera 18 i le 2022 o le a faʻateleina i le 123%, o le malosi o tagata faigaluega o le a faʻateleina e 98 %, ma o le tau o le gaosiga o le iunite o le a faʻaititia i le 29%.Na o le 18 tausaga o faʻamatalaga lautele o loʻo faʻaalia ai o le gaosiga o tau faʻapolopolo o le 100 miliona yuan.

E le gata i lea, o le Initaneti o Mea e mafai foi ona taʻalo se tomai faʻasao malosi i le tele o vaega o le fausiaina o le taulaga atamai, e pei o le faʻatonutonuina o moli i le taulaga, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga atamai, faʻataʻotoga otaota, ma isi, e ala i tulafono faatonutonu e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi. ma fa'alauiloa le fa'aitiitia o le kaponi.
2. Passive IOT, le afa lona lua o le tuuga

O le faʻamoemoe o soʻo se alamanuia e faʻaitiitia le malosi ma faʻateleina le lelei.Ae o pisinisi uma o le a iu lava ina feagai ma le taimi e le manuia ai le "Moore's Law" i lalo o se faʻavae faʻapitoa, o lea, o le faʻaitiitia o le malosi e avea ma auala sili ona saogalemu o le atinaʻe.

I tausaga talu ai nei, o le Initaneti o mea tau pisinisi o loʻo faʻatupulaia vave ma faʻaleleia le lelei, ae o le faʻalavelave malosi o loʻo latalata mai foi.E tusa ai ma le IDC, Gatner ma isi faʻalapotopotoga, i le 2023, atonu e manaʻomia e le lalolagi le 43 piliona maa e tuʻuina atu ai le malosi e manaʻomia mo masini IoT i luga ole laiga e aoina, auʻiliʻili ma lafo faʻamaumauga.Ma e tusa ai ma se lipoti a le CIRP, o le manaoga o le lalolagi mo maa lithium o le a faʻasefuluina i le 30 tausaga.O lenei mea o le a taʻitaʻia saʻo atu ai i le faʻaitiitia vave o mea faʻaagaga mo le gaosiga o maa, ma i se taimi umi, o le lumanaʻi o le IoT o le a tumu i le le mautonu tele pe a mafai ona faʻaauau ona faʻalagolago i le malosi o le maa.

Faatasi ai ma lenei, Passive IoT e mafai ona faʻalauteleina se avanoa faʻalautele lautele.

Passive IoT muamua o se fofo faʻaopoopo i auala masani tuʻuina atu eletise ina ia mafai ai ona talepeina le tau faʻatapulaʻaina i le tele o faʻataʻitaʻiga.I le taimi nei, o loʻo suʻesuʻeina e le alamanuia le tekonolosi RFID ua fausia ai se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o masini passive e iai foʻi se faʻaoga muamua.

Ae e matua mamao lava lenei mea.Faatasi ai ma le faʻatinoina o le faʻaleleia o le faʻataʻitaʻiga lua carbon, e manaʻomia e pisinisi mo le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le kaponi le faʻaaogaina o tekonolosi passive e faʻalauteleina ai le vaaiga, o le fausiaina o le IOT passive system o le a faʻasaʻolotoina le aoga o le IOT matrix.E mafai ona fai mai o ai e mafai ona taʻalo passive IoT, o ia na puʻeina le afa lona lua o IoT.

Fa'ateleina le kaponi goto

Fausiaina o se faʻavae tele e pulea ai le IOT tentacles

Ina ia ausia le sini lua carbon, e le lava le naʻo le faʻalagolago i le "otiina o tupe faʻaalu", ae tatau ona faʻateleina le "puna tatala".A uma, o Saina o le atunuu muamua i le lalolagi i le carbon emissions, o le aofaʻi o le tasi tagata e mafai ona oʻo i le lona lua i le lima o le Iunaite Setete, Initia, Rusia ma Iapani tuʻufaʻatasia.Ma mai le carbon peak i carbon neutral, ua folafola atu e atunuu atiaʻe le maeʻa o le 60 tausaga, ae o Saina na o le 30 tausaga, e mafai ona fai atu e umi le auala.O le mea lea, e tatau ona avea le aveeseina o le carbon ma se vaega e faʻavaeina faiga faʻavae e faʻalauiloa i le lumanaʻi.

O lo'o fa'amaoti mai e le Ta'iala e fa'apea o le aveesea o le kaponi e masani lava e ala i su'ega kaponi fa'alelagi e maua mai i le fesuia'iga o le kaponi ma le okesene i totonu o le fa'anatura ma ala i le pu'eina o kaponi fa'atekonolosi.

I le taimi nei, ua mae'a ona fa'atūle'ele'elea le fa'aputuina o le kaponi ma le goto, aemaise lava i ituaiga o togavao moni, togavao, fanua fa'ato'aga, taufusi ma le sami.Mai le va'aiga o poloketi ua fa'ailoa mai e o'o mai i le taimi nei, o le fa'aputuga o le carbon land forest o lo'o i ai le numera tele ma le lautele lautele, ma o fa'amanuiaga fo'i e sili ona maualuga, ma le aofa'i o le tau fefa'ataua'iga o kaponi o galuega ta'itasi o lo'o i le piliona.

E pei ona tatou iloa uma, o le puipuiga o le vaomatua o le vaega sili ona faigata o le puipuiga o le siʻosiʻomaga, ma o le vaega aupito itiiti fefaʻatauaʻiga o vaomatua carbon sink o le 10,000 mu, ma faʻatusatusa i le mataʻituina o faʻalavelave masani, e manaʻomia foʻi e le vaomatua le faʻaogaina o le tausiga o aso taʻitasi e aofia ai le fuaina o le carbon.O lenei mea e manaʻomia ai se masini faʻaogaina tele e tuʻufaʻatasia ai le fua o le kaponi ma le puipuiga o le afi e avea o se taʻavale e aoina ai faʻamatalaga talafeagai o le tau, susū ma carbon i le taimi moni e fesoasoani ai i le aufaigaluega ile asiasiga ma le pulega.

A'o avea le puleaina o le gaogao kaponi ma le atamai, e mafai foi ona tu'ufa'atasia ma le Initaneti o mea tekonolosi e fausia ai se fa'amaumauga fa'amaumauga carbon, lea e mafai ona iloa ai le "va'aia, siaki, mafai ona fa'aogaina ma su'esu'eina" le puleaina o le carbon sink.

Maketi Carbon

Mata'ituina fa'amalosi mo su'esu'ega kaponi atamai

O le maketi tau fefa'ataua'iga e fa'avae i luga o le aofa'i o le kaponi, ma o kamupani e le lava alauni e mana'omia le fa'atauina o tupe fa'aopoopo mai kamupani o lo'o i ai alauni fa'asili e ausia ai le tausisia o le kaponi fa'aletausaga.

Mai le itu o lo'o mana'omia, o lo'o va'ai mai ai le vaega faigaluega a le TFVCM e mafai ona tupu le maketi kaponi i le lalolagi atoa i le 1.5-2 piliona tone o fa'atupe kaponi i le 2030, fa'atasi ai ma se maketi fa'ava-o-malo mo aitalafu kaponi e $30 i le $50 piliona.A aunoa ma le fa'agataina o sapalai, e mafai ona fa'atuputeleina i le 100 taimi i le 7-13 piliona tone o kaponi fa'aletupe i le tausaga i le 2050. O le maketi o le a o'o atu i le US$200 piliona.

O le maketi tau fefaʻatauaʻiga o loʻo faʻalauteleina vave, ae o le gafatia e faʻatatau i le carbon e leʻi o gatasi ma le manaʻoga maketi.

I le taimi nei, o le auala e faʻatatau ai le gaosiga o carbon emission a Saina e faʻavae i luga o faʻatusatusaga ma fua faʻapitonuʻu, faʻatasi ai ma auala e lua: fua faʻatatau a le malo ma lipoti a le tagata lava ia.E fa'alagolago le aufaipisinisi i le aoina mai o fa'amaumauga ma mea lagolago e lipoti atu i taimi uma, ma e fa'atino e matagaluega a le malo fa'amaoniga ta'itasi.

Lona lua, o le fua fa'atatau macro a le malo e fa'aalu taimi ma e masani ona fa'asalalau fa'atasi i le tausaga, o lea e na'o pisinisi e mafai ona fa'amauina le tau i fafo atu o le quota, ae le mafai ona fetu'una'i a latou gaosiga fa'aitiitiga carbon i le taimi e tusa ai ma fua fa'atatau.

O le i'uga, o le faiga fa'amautu kaponi a Saina e masani ona le lelei, tuai ma fa'ainisinia, ma e tu'u avanoa mo le fa'aseseina o fa'amatalaga kaponi ma fa'aletonu tau tupe.

O le mataituina o le carbon, e avea o se lagolago taua mo le faiga o le tausiga o tupe ma le faʻamaoniaina o ausilali, o le faʻavae lea mo le faʻamautinoaina o le saʻo o faʻamaumauga o le kaponi, faʻapea foʻi ma le faʻavae mo le iloiloga o aʻafiaga o le greenhouse ma le faʻataʻitaʻiga mo le faʻavaeina o fua faʻaititia.

I le taimi nei, o se faasologa o tulaga manino mo le mataituina o carbon ua fuafuaina e le setete, alamanuia ma vaega, ma ofisa eseese o le malo e pei o Taizhou City i le Itumalo o Jiangsu ua latou faatuina foi tulaga muamua a le malo i le tulaga o le carbon emission. mataituina i Saina.

E mafai ona iloa e faʻavae i luga o masini faʻalogo atamai e aoina ai faʻamaumauga autu o faʻamaumauga i le gaosiga o atinaʻe i le taimi moni, o le faʻaogaina atoatoa o poloka poloka, Initaneti o Mea, suʻesuʻega tele faʻamatalaga ma isi tekinolosi, le fausiaina o le gaosiga o atinaʻe ma carbon emissions, pollutant. fa'aoso, fa'aogaina o le malosi fa'atasi ma le fa'aogaina o le fa'asologa o fa'amatalaga mata'ituina taimi moni ma le fa'ata'ita'iga o lapataiga vave ua avea ma mea le maalofia.

 


Taimi meli: Me-17-2023
WhatsApp Online Chat!