O le pulou atamai o lo'o 'Tamo'e'

O le pulou atamai na amata i totonu o le alamanuia, puipuiga o le afi, mine ma isi. O loʻo i ai le manaʻoga malosi mo le saogalemu o tagata faigaluega ma le faʻatulagaina, e pei o Iuni 1, 2020, na faia e le Matagaluega o le Puipuiga a le Malo i le atunuu "se pulou i totonu" leoleo puipui, uila afi, ave taavale eletise le pasese fa'aaoga tatau o pulou e tusa ai ma aiaiga talafeagai, o se pa puipui taua e puipuia ai le saogalemu o pasese, e tusa ai ma fuainumera, E tusa ma le 80% o le oti o avetaavale ma pasese o uila afi ma uila uila e mafua mai i le craniocerebral. manu'a.O le ofuina lelei o pulou saogalemu ma le faʻaogaina masani o fusipaʻu saogalemu e mafai ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le oti i faʻalavelave tau taavale i le 60% i le 70%.O pulou atamai e amata ona "taufetuli".

Fa'asoa fa'asoa, fa'asoa pisinisi ua ulufale mai

O le mataupu sili ona iloga o le taimi o Meituan ma Ele.Na ou tatalaina ni pulou atamai mo tagata faigaluega tiliva.Ia Aperila, na faasilasila ai e Meituan o le a faʻalauiloaina 100,000 pulou atamai i Beijing, Suzhou, Haikou ma isi taulaga i luga o se faʻataʻitaʻiga.Ele.Sa ou pailate foi ni pulou atamai i Shanghai i le faaiuga o le tausaga talu ai.O le tauvaga i le va o faʻasalalauga tetele e lua ua faʻalauteleina ai le faʻaogaina o pulou atamai mai fale gaosi oloa i le tuʻuina atu o auaunaga.O pulou atamai e faʻamoemoe e aofia ai le 200,000 tagata tietie i lenei tausaga.Le toe tu'i lau telefoni a'o tietie.

Sf Express, o se taʻitaʻi i le faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau, na faʻalauiloaina foi se pulou atamai fou ia Tesema e faʻaleleia ai le lelei o tagata tietie SF Express i le taulaga lava e tasi ma faʻaititia le tau o le tiketi e tasi e ala i masini fafo.

E le gata i le tufatufaina atu o 'au, o 'au fa'asoa e pei o Hallo Travel, Meituan, ma Xibaoda ua fa'alauiloaina ni pulou atamai mo fefa'asoaa'i uila uila.O pulou atamai e iloa pe o ofuina le pulou i luga o le ulu o le tagata e ala i le mataʻituina mamao.A fa'ae'e e le tagata fa'aoga le pulou, o le a otometi lava ona fa'aola le ta'avale.Afai e aveese e le tagata faʻaoga le pulou, o le a otometi lava le paʻu o le taavale ma faʻagesegese malie.

meituan

O le pulou faʻatauvaʻa, sefulu piliona o maketi IoT

"E leai se maketi, ae e leʻi maua mata o le maketi", i lalo o le siʻosiʻomaga tele e le faʻafeiloaʻi tele, e toʻatele tagata e faitio e leaga le maketi, e faigata ona fai pisinisi, ae o mea nei o mea taua, faʻapitoa moni. e le maua i le maketi, e masani lava o le tele o maketi o loʻo taoto i luga o le oloa poʻo le tautua o se faʻatauvaʻa, pulou atamai e faʻapea, E mafai ona tatou vaʻai i lona tau maketi e faʻavae i luga o le tele o seti o faʻamaumauga.

· Alamanuia, afi ma isi fa'aaliga fa'apitoa

Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi 5G ma VR / AR, o pulou atamai ua faʻamanuiaina i le tele o gafatia i luga o le faavae o le saogalemu, lea e aumaia ai foʻi faʻaoga i fale gaosi oloa, aʻu ma isi faʻaaliga.Ole avanoa ole maketi ile lumana'i e tele.E le gata i lea, i le vaaiga o le afi, o le maketi o le pulou afi e oʻo atu i le 3.885 piliona i le 2019. E tusa ai ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 14.9%, o le maketi o le a sili atu i le 6 piliona i le 2022, ma o le pulou atamai e faʻamoemoe e ulu atoa i lenei mea. maketi.

· Fa'asoa ma fa'asoa fa'aaliga

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le China Research Institute of Industry Research, o le numera o faʻasalalauga faʻavavevave i Saina ua sili atu i le 10 miliona.I lalo o le ulu ulu o pisinisi, o pulou atamai e tatau ona oʻo atu i le tasi tagata ma le tasi pulou.E tusa ai ma le tau maualalo o le 100 yuan i le pulou atamai i luga o le maketi i luga o le initaneti, o le maketi o le tufatufaina atu ma le fefaʻasoaaʻi faʻaaliga o le a oʻo atu i le 1 piliona yuan.

· Ta'aloga ti'eti'e uila ma isi vaaiga fa'atau

E tusa ai ma faʻamaumauga a le China Cycling Association, e silia ma le 10 miliona tagata o loʻo faia le uila uila i Saina.Mo nei tagata o loʻo auai i lenei taʻaloga faʻalelei, o se tasi o meafaigaluega talafeagai, o le a latou filifilia le pulou pe a iai se pulou atamai talafeagai.E tusa ai ma le tau maketi i luga ole laiga o le 300 yuan i le averesi, O le tau maketi o pulou atamai mo taʻaloga taʻavale e tasi e mafai ona oʻo atu i le 3 piliona yuan.

Ioe, o loʻo i ai isi faʻataʻitaʻiga faʻaoga o pulou atamai, lea o le a faʻamalamalamaina auiliili.Naʻo faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, e le o se mea mamao o le atamai o le pulou faatauvaa o le a aumaia ai le fiasefulu piliona o maketi IoT.

O le a se mea e mafai ona fai e se pulou atamai?

O loʻo i ai se faʻamoemoega maketi lelei, poʻo ni galuega atamai lelei ma le poto masani e lagolago ai le maketi, lea e manaʻomia ai tekinolosi faʻaoga IoT e ausia.I le taimi nei, o galuega autu o pulou atamai i luga o le maketi ma le IoT tekinolosi o loʻo aʻafia ai o loʻo aoteleina e faapea:

· Pulea leo:

O galuega uma e mafai ona pulea e le leo, e pei o le ki o musika, malamalama malamalama, fetuunaiga o le vevela ma isi.

· Ata ma vitiō:

O loʻo faʻapipiʻi se mea puʻeata mataʻutia i luma o le ulu, lea e mafai ai ona puʻeina ata, VR HD ola faʻasalalau ma faʻapipiʻi i luga o faʻasalalauga lautele.Lagolago tasi-ki fana, tasi-ki pu'eina, fa'asaoina otometi ma fa'aulu.

· Tulaga Beidou /GPS/UWB:

Fausia-i totonu Beidou / GPS / UWB faʻatulagaina module, lagolagoina le faʻatulagaina o taimi moni;E le gata i lea, 4G, 5G poʻo le WIFI fesoʻotaʻiga modules ua faʻapipiʻiina e ausia ai le lelei o faʻamatalaga faʻamatalaga.

· Molī:

O moli moli pito i luma ma moli pito i tua e mautinoa le saogalemu o femalagaaiga i le po.

· Galuega Bluetooth:

Fausia-i totonu o le pusi Bluetooth, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le telefoni feaveaʻi Bluetooth taʻalo musika, tasi-kiliki poloaiga, ma isi, e ausia ai le tele o galuega faʻasalalau Bluetooth.

· Fesootaiga leo:

O le masini faaleotele leo e mafai ai ona lelei leo e lua ala i totonu o siosiomaga pisapisao.

Ioe, atonu e tele atu galuega ma tekinolosi IoT e faʻaogaina i pulou atamai i tau eseese poʻo ni faʻaaliga eseese, lea e mafai ona faʻasalalau pe faʻapitoa.O le taua foi lea o pulou atamai e faʻavae i luga o le saogalemu i faʻaaliga.

O le tula'i mai o se alamanuia po'o le pa o se oloa e le mafai ona tu'ueseeseina mai le mana'oga, atina'e i faiga fa'avae, ma le poto masani.E le mafai ona suia le siosiomaga e se atinaʻe poʻo se pisinisi faapitoa, ae e mafai ona tatou aʻoaʻoina ma kopi mata o le maketi.I le avea ai o se sui o le IoT alamanuia, E faʻamoemoeina o kamupani iot o le ai ai se pea o mata e paʻi atu i le maketi e foliga mai e le taua, ma faʻataga atili e pei o pulou atamai, atamai e teu ai le malosi, masini fagafao atamai ma isi mea faapena, ina ia mafai e iot. ia sili atu le tinoitupe, ae le na o le faʻamatalaga.

 


Taimi meli: Sep-29-2022
WhatsApp Online Chat!