UHF RFID Passive IoT Alamanuia o loʻo talia 8 Suiga Fou (Vaega 1)

Ae faimai foiSaina RFID Passive Internet of Things Ripoti Suesuega Maketi (2022 Lomiga)saunia e le AIoT Star Map Research Institute ma le Iot Media, o le 8 faʻasologa o loʻo faʻavasegaina:

1. Le tula'i mai o tupe meataalo UHF RFID i totonu o le atunuu ua le mafai ona taofia

I le lua tausaga talu ai, ina ua faia e le Iot Media lana lipoti mulimuli, sa i ai le tele o fale gaosi oloa UHF RFID i le maketi, ae o le faʻaaogaina e laʻititi lava.I le lua tausaga talu ai, ona o le leai o se autu, o le tuʻuina atu o tupe meataalo mai fafo
sa le lava, ma na siitia le tau ina ua le gafatia e le tagata faʻaoga, o lea na filifilia ai e le maketi ni meataalo sui i totonu.
I tulaga o pepa meataalo, Keluwei ma Shanghai Kungrui e tele atu talosaga, ae i tulaga o tupe meataalo, eastcom Source Chip, Qilian, Guocin, Zhikun ma isi uta ua amata foi ona faateleina.
E le gata i lea, matou te talitonu o lenei tulaga e le mafai ona toe faʻaaogaina, o lona uiga, pe a maeʻa le suia o tupe meataalo a le atunuʻu, ona o tupe meataalo a le atunuʻu e iai le tau o le tau, pe a maeʻa le tulaʻi mai o se vaega o galuega faatino, o le a faasolosolo malie le tekinolosi.

fa'aleleia atili, o lo'o i ai le tulaga mautu o le aufaipisinisi i totonu o le maketi.

2. O loʻo faʻatupulaʻia le faʻaogaina o masini gaosiga, ma o loʻo faʻateleina e le au gaosi meafaigaluega le tele o vaega o meafaigaluega, ma faasolosolo malie ona avea

tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasiga fofo fofo

O le gaosiga o meafaigaluega o se UHF RFID alamanuia threshold, ma o lo'o faasolosolo malie fo'i ona talepeina e le aufaipisinisi i totonu o le atunu'u le faitoto'a, i le pito sili ona maualuga fa'atekinisi, o lo'o nofoia pea se nameri fou i le maketi autu,

ae o loʻo faʻaaogaina e le au atinaʻe meafaigaluega fale se auala fou o meafaigaluega e sili atu ma sili atu, e faaopoopo atu i lenei, gerhard, jiaqi e atamai, puna 49 gaosi foi i suʻesuʻega ma atinaʻe fusifusia meafaigaluega, ma isi.

O meafaigaluega gaosi e mana'omia se maketi fa'aopoopo.Naʻo le faʻateleina o le manaʻoga fou poʻo le ulufale mai o tagata taʻalo fou i tausaga taʻitasi, o le ai ai se manaʻoga mo le faʻatauina o meafaigaluega fou, lea e faʻaumatia i se maketi laiti.

le gafatia, o lea e mana'omia ai e le au gaosi mea faigaluega ona faia le tau maualuga mo se tagata e to'atasi.O lenei mea e manaʻomia ai le au gaosi mea faigaluega e tuʻuina atu meafaigaluega eseese e pei ole masini fusifusia, masini faʻafefiloi, suʻega

meafaigaluega, masini lomitusi, ma atinae faʻapitoa e tusa ai ma tagata faʻatau.

3. Fa'ateleina tagata fa'atau talosaga i totonu o le atunu'u

I uluai tausaga, e ui lava o le tele o le gaosiga gafatia o UHF RFID pine o loʻo i Saina, o faʻailoga mai fafo o loʻo nofoia le tele o le taumafa, ma o le maketi i totonu o le atunuʻu e masani ona faʻaaogaina e nisi faʻapitoa.

tagata fa'atau ta'ito'atasi, lea e le'o fa'atumauina.

Ae i se suʻesuʻega talu ai nei, na matou iloa ai o le talosaga a le tagata faʻatau i le maketi i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻateleina ma sili atu i le maketi seevae, e le gata o anta, ordos, cotton era, fale o faʻailoga tetele matagofie e pei o le sami, i tausaga uma.

o loʻo i ai le tele o le faʻaaogaina i le fia miliona i le fiasefulu miliona o tamaʻi ma feololo, o lenei ituaiga o faʻatau oloa ZouDian e ave i ai le faʻamuamua, e toe aumaia ai le manaʻoga, ma manaʻomia le saogalemu.

tusipasi.

E le gata i lea, o faʻailoga RFID e faʻaaogaina lautele i le soifua maloloina, faiga tau tupe, faʻamatalaga faʻamatalaga ma e oʻo lava i meafale.

4. O le avanoa fa'aaliga fa'asalalau o lo'o pu'eina le mafaufau o le alamanuia atoa

E pei ona taʻua i le auʻiliʻiliga talu ai, e le gata ina lagolagoina e faiga faʻavae i le taimi nei, faʻamatalaga faʻapipiʻi logistics, ae faʻapea foi kamupani faʻaalia e pei o Cainiao, Sandong ma Yida o loʻo taumafai malosi RFID tag pailate poloketi.Fa'atasi

e tupu le faʻamaʻi, afai e faʻailoga uma afifi faʻamaonia i le RFID, o lona uiga o le a faʻateleina se maketi e faʻaaogaina le faitau selau piliona o pine i tausaga taʻitasi.

Manatua, o le USE faʻaletausaga faʻaletausaga o le UHF RFID pine o loʻo i ai nei e tusa ma le sili atu i le 20 piliona, o le taimi lava e paʻu ai le maketi maketi, o le manaʻoga mo pine o le a faʻateleina taimi.

O lenei mea o le a aumaia ai le faʻalauiloaina sili i le filifili pisinisi atoa.I le faaopoopo atu i igoa, o Courier uma e manaʻomia se tagata faitau lima, o se numera foi o le fiasefulu miliona.E le gata i lea, o se numera tele o meafaigaluega gaosiga o loʻo iai foi

e mana'omia le fa'afetaia'ia o lea tulaga.


Taimi meli: Iuni-28-2022
WhatsApp Online Chat!