UHF RFID Passive IoT Alamanuia o loʻo talia 8 Suiga Fou (Vaega 2)

Fa'aauau galuega ile UHF RFID.

5. O le au faitau RFID e tuʻufaʻatasia ma isi masini masani e maua ai le kemisi sili atu.

O le galuega a le UHF RFID faitau o le faitau ma tusi faʻamatalaga i luga o le pine.I le tele o faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia ona faʻapitoa.Ae ui i lea, i la matou suʻesuʻega lata mai, na matou iloa ai o le tuʻufaʻatasia o le masini faitau ma meafaigaluega i le fanua faʻaleaganuʻu o le ai ai se faʻamaʻi lelei.

O le kapeneta sili ona masani o le kapeneta, e pei o le tusi faila faila poʻo le kapeneta meafaigaluega i le falemaʻi.O se oloa masani, ae faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le RFID, o le a avea ma se oloa atamai e mafai ona faʻatinoina le faʻamatalaga faʻamatalaga, pulega o amioga, vaavaaiga taua ma isi galuega.Mo le fale gaosi fofo, pe a uma ona faʻaopoopo le kapeneta, e mafai ona sili atu le faʻatau atu o le tau.

6. Kamupani o lo'o faia galuega fa'atino o lo'o maua'a i nofoaga fa'apitoa.

E tatau i le aufaipisinisi a le RFID ona i ai se aafiaga loloto o le malosi o le "roll-in" o lenei alamanuia, o le mafuaʻaga o le taʻavale i totonu o le pisinisi e laʻititi lava.

I suʻesuʻega lata mai, matou te iloa ai o le tele ma le tele o atinaʻe i le maketi o loʻo mauaa loloto i fanua faʻaleaganuʻu, e pei o togafitiga faafomaʻi, malosiaga, malaevaalele, ma isi, aua o le faia o se galuega lelei i totonu o se pisinisi e manaʻomia ai le tele o le malosi e iloa ai. ma malamalama i le pisinisi, e le o se mea e tasi.

O le faia o se galuega lelei i totonu o se alamanuia e le gata e faʻalolotoina ai le atinaʻe lava ia, ae faʻapea foi ona aloese mai tauvaga faʻalavelave.

7. Ua maua le lauiloa RFID lua-band.

E ui lava o le UHF RFID tag o le faʻaoga sili ona faʻaaogaina, o lona faʻafitauli sili e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi saʻo ma le telefoni feaveaʻi, lea e manaʻomia e fegalegaleai ai ma le telefoni feaveaʻi i le tele o faʻataʻitaʻiga o talosaga.

Ole mafua'aga autu lea e lauiloa ai oloa RFID lua i le maketi.I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le RFID tag talosaga ua faʻateleina ma sili atu ona salalau, o le a sili atu ma sili atu vaaiga e manaʻomia ai faʻailoga RFID lua.

8. Fa'ateleina oloa RFID + fa'amatu'u mai le tele o fa'ata'ita'iga fa'aoga.

I le suʻesuʻega lata mai, na matou iloa ai o loʻo faʻaaogaina le tele o oloa RFID + i le maketi, e pei o le RFID + temperature sensor, RFID + humidity sensor, RFID + pressure sensor, RFID + liquid level sensor, RFID + LED, RFID + speakers ma isi oloa.

O nei oloa e tuʻufaʻatasia uiga passive o le RFID ma faʻataʻitaʻiga faʻaoga sili atu e faʻalautele ai le faʻaogaina o le RFID.E ui lava e le tele ni oloa e faʻaaoga ai le RFID + i tulaga o le aofaʻi, faʻatasi ai ma le oʻo mai o le Initaneti o mea uma, o le manaʻoga mo faʻataʻitaʻiga faʻatatau o le a sili atu ma sili atu.

 


Taimi meli: Iul-05-2022
WhatsApp Online Chat!