E mafai ea e Redcap ona toe faia le vavega o Cat.1 i le 2023?

Tusitala: 梧桐

Talu ai nei, na faʻalauiloa ai e China Unicom ma Yuanyuan Communication ia oloa maualuga 5G RedCap module, lea na tosina mai ai le tele o fomaʻi ile Initaneti o Mea.Ma e tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai, o le a tuʻuina atu foʻi isi tagata gaosi oloa i se taimi lata mai o oloa tutusa.

Mai le vaaiga a le aufaipisinisi, o le tatalaina faʻafuaseʻi o oloa 5G RedCap i aso nei e foliga mai e pei o le faʻalauiloaina o 4G Cat.1 modules i le tolu tausaga talu ai.Faatasi ai ma le faʻasaʻolotoina o le 5G RedCap, matou te mafaufau pe mafai e le tekonolosi ona toe faʻatusa le vavega o Cat.1.O a ni eseesega i o latou tulaga tau atinae?

rc

O le tausaga na sosoo ai na auina atu ai le silia ma le 100 miliona

Aisea ua ta'ua ai le maketi Cat.1 o se vavega?

E ui lava na atiaʻe Cat.1 i le 2013, ae naʻo le 2019 na faʻatautaia ai tekinolosi i luga o se fua tele.I lena taimi, o le aufaipisinisi tetele e pei o Yuanyuan Communication, Guanghetong, Maigue Intelligence, Youfang Technology, Gaoxin Internet of Things, ma isi na ulufale atu i le maketi i le isi.E ala i le fuafuaina o oloa module mo faʻataʻitaʻiga faʻaoga eseese, na latou tatalaina le maketi Saina o Cat.1 i le 2020.

O le keke maketi tele ua tosina mai ai foi le tele o kamupani gaosiga o fesoʻotaʻiga, faʻaopoopo i Qualcomm, Unigroup Zhanrui, Optica Technology, tele fesoʻotaʻiga telefoni feaveaʻi, faʻamatalaga autu apaau, Zhaopin ma isi tagata fou.

Ua malamalama talu mai le tuʻufaʻatasia o oloa Cat.1 e taʻitasi taʻitasi gaosi oloa i le 2020, o oloa faʻatau oloa i totonu o le atunuʻu na sili atu i le 20 miliona i totonu o le tausaga.I lenei vaitau, na aoina saʻo ai e China Unicom le 5 miliona seti o meataalo, faʻamalosia le faʻaaogaina faʻapisinisi tele a Cat.1 i se maualuga fou.

I le 2021, Cat.1 modules na lafoina 117 miliona iunite i le lalolagi atoa, ma Saina na maua le tele o maketi maketi.Ae ui i lea, i le 2022, ona o le aʻafiaga faifaipea o le faʻamaʻi i luga o le sapalai o le sapalai ma le maketi o talosaga, o le aofaʻiga atoa o le Cat.1 i le 2022 e leʻi tupu e pei ona faʻamoemoeina, ae o loʻo i ai pea le tusa ma le 100 miliona uta.Ae mo le 2023, e tusa ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga talafeagai, o uta a Cat.1 o le a faʻatumauina le 30-50% tuputupu aʻe.

rc1

Mo le tekonolosi fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaogaina i le Initaneti o mea alamanuia, o le tele ma le tuputupu aʻe o oloa Cat.1 e mafai ona fai mai e leʻi tupu muamua.Fa'atusatusa i le 2G/3G po'o le lauiloa NB-IoT i tausaga talu ai, o oloa mulimuli e tolu na le mafai ona lafo i luga ole 100 miliona yuan i se taimi puupuu.

A'o va'ava'ai tagata uma i le Cat.1 o lo'o pa i le mana'oga ma le itu tu'uina atu e maua ai le tele o tupe, o le maketi Initaneti o Mea e sili atu fo'i le fa'amoemoe.Mo lenei mafuaʻaga, i le avea ai o se faʻamatalaga tekonolosi e le maalofia, 5G RedCap tekinolosi e faʻamoemoe e sili atu.

Afai e manaʻo RedCap e kopi le vavega

O le a le mea e mafai ma le mea e le mafai?

I totonu o le Initaneti o Mea, o le tuʻuina atu o oloa faʻapitoa e masani lava o lona uiga o oloa faʻatau o le a faʻatau pisinisi.Talu ai i le faʻasologa o le faʻaogaina o le Initaneti o Mea, o masini faʻapipiʻi ma fofo e sili atu ona faʻalagolago i oloa module e toe faʻaleleia ai tupe meataalo, ina ia mautinoa le talafeagai o oloa i talosaga.Mo le 5G RedCap ua leva ona taofi, pe mafai ona faʻafeiloaʻi i le maketi o loʻo popole tele i le alamanuia.

Ina ia vaʻai pe mafai e RedCap ona faʻataʻitaʻia le togafiti faʻataulāitu a Cat.1, e tatau ona e faʻatusatusaina le lua i auala e tolu: faʻatinoga ma faʻaaliga, faʻamatalaga, ma tau.

Fa'atinoga ma fa'atinoga fa'atusa

Ua lauiloa o le 4g ​​catis o faʻasalalauga maualalo o le 4g, aʻo le 5g redcap o le maualalo o le tufatufaina o le 5g.O le sini o le malosi o le 4gg 5g o se faʻamaumauina o le faʻaogaina o le eletise maualalo ma le maualalo o le tau o le eletise i le tele o mea, e tutusa ma le "faʻaaogaina o fana e tau ai namu."O lea la, o le a mafai e le tekinolosi maualalo ona fetaui ma le tele o vaaiga i luga ole Initaneti.O le sootaga i le va o le redcap ma le pusi-o le mea muamua, ma le lumanaʻi i le tulaga o le Initaneti ma le maualalo o le saoasaoa, e aofia ai logistics, meafaigaluega faʻaogaina, ma isi faʻaoga o le masini, o le a faifai pea.I se isi faaupuga, mai le faʻatinoga o tekinolosi ma le fetuunaiga o le vaaiga, o le redcap o loʻo i ai le mana e toe faʻatusa ai faʻailoga faʻapitoa pusi.

rc2

talaaga lautele

I le toe tepa i tua, e le faigata ona maua o le televave o le tuputupu aʻe o Cat.1 o loʻo i lalo o le tua o le 2G / 3G offline.I se isi faaupuga, o le suiga tele o oloa na maua ai se maketi tele mo Cat.1.Ae ui i lea, mo RedCap, o le avanoa faʻasolopito e le lelei e pei o Cat.1, ona o le 4G network ua naʻo le matua ma o le taimi e faʻaumatia ai o loʻo mamao lava.

I le isi itu, i le faaopoopo atu i le 2G / 3G faʻauluina fesoʻotaʻiga, o le atinaʻeina atoa o fesoʻotaʻiga 4G e aofia ai ma atinaʻe ua matua matua, o le taimi nei o le sili ona lelei o fesoʻotaʻiga telefoni feaveaʻi, e le manaʻomia e le aufaipisinisi ona fausia ni fesoʻotaʻiga faaopoopo, o lea o le a leai se tetee tele. i le siitia.Vaʻai i RedCap, o le faʻasalalauga o le fesoʻotaʻiga 5G o loʻo i ai nei e le atoatoa, ma o le tau o le fausiaina o loʻo maualuga pea, aemaise lava i nofoaga e le tele ai le taʻavale o loʻo faʻapipiʻiina i luga ole manaʻoga, lea e oʻo atu ai i le le atoatoa o fesoʻotaʻiga, o le a ia faigata mo le tele o talosaga e lagolago ai le filifiliga o le upega tafailagi.

Mai se vaaiga i tua, e faigata tele ia RedCap ona toe faia le togafiti faʻataulāitu a Cat.1.

Tau

O loʻo malamalama e tusa ai ma le tau, o le tau muamua o pisinisi o le RedCap module e faʻamoemoeina e 150-200 yuan, pe a maeʻa pisinisi tetele, e faʻamoemoe e faʻaititia i le 60-80 yuan, ma le Cat.1 module o loʻo iai nei. na'o le 20-30 yuan e mana'omia.

I le taimi nei, i le taimi ua tuanaʻi, o le Cat.1 modules na faʻapipiʻiina i lalo i se tau taugofie vave pe a maeʻa le faʻalauiloaina, ae o le RedCap o le a faigata ona faʻaitiitia tau i se taimi pupuu, ona o le le lava o atinaʻe ma le maualalo o manaʻoga.

E le gata i lea, i le tulaga chip, Cat.1 i luga o le au taaalo i totonu o le atunuu e pei o Unigroup Zhanrui, Optica Technology, Shanghai Mobile Chip, faauo tele i le tau.I le taimi nei, o loʻo faʻavae pea le RedCap i luga o chips Qualcomm, o le tau e taugata tele, seʻia oʻo ina faʻalauiloa e le au taʻavale a le atunuʻu oloa tutusa, o le tau o RedCap chips e faigata ona faʻaititia.

O lea la, mai le tau o le tau, RedCap e leai ni faʻamanuiaga e maua e Cat.1 i se taimi lata mai.

Va'ai i le lumana'i

Na fa'afefea ona maua'a le RedCap?

I le gasologa o tausaga o le atinaʻeina o le Initaneti o Mea, e le faigata ona maua e leai ma o le a leai se tasi-tele-tutusa-uma tekinolosi i totonu o le alamanuia, aua o le vaevaeina o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e fuafua ai le faʻavasegaina o masini masini. .

O loʻo faʻamanuiaina le au gaosi telefoni feaveaʻi ma maua le tele o tupe ona o la latou matafaioi i le fesoʻotaʻi atu i luga ma lalo.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaʻa tutusa e mafai ona liua i le tele o oloa pe a maeʻa le faʻaogaina, ma o oloa taʻitasi e mafai ona faʻaogaina le tele o masini faʻaogaina, o le faʻavae autu lea o fesoʻotaʻiga Initaneti o Mea.

O lea la, RedCap, lea e aliali mai mo le Initaneti o Mea, o le a faʻagasolo malie i totonu o le vaaiga tutusa i se taimi lata mai.I le taimi lava e tasi, o le a faʻaauau pea le faʻaogaina o tekinolosi ma o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia le maketi.Ua saunia e RedCap se filifiliga fou faatekonolosi mo talosaga Initaneti o Mea.I le lumanaʻi, pe a faʻaalia se talosaga e sili ona talafeagai mo RedCap, o le a pa le maketi.I le tulaga fa'amautu, o masini feso'ota'iga lagolago a RedCap o le a fa'atautaia fa'atauva'a i le 2023, ma o oloa fa'atau telefoni o le a fa'atautaia fa'apisinisi i le afa muamua o le 2024.


Taimi meli: Mati-07-2023
WhatsApp Online Chat!